Serveis.

Consultoria.

Un blog amb continguts de qualitat i un compte de Twitter ben gestionat poden portar la teva marca molt lluny. Definir i analitzar correctament les estadístiques del teu web o saber generar continguts que siguin atractius per als motors de cerca poden marcar la diferència.

T'ajudem a definir l'estratègia per a que la presència en-línia de la teva marca vagi més enllà de likes o retuits i surti al compte de resultats.

Disseny.

El disseny visual d'un web o d'una aplicació mòbil són només la punta de l'iceberg. A sota hi ha una feina d'estructuració de continguts, d'arquitectura de la informació i de disseny d'interacció que se sumats al disseny visual creen l'experiència d'usuari.

Ens agrada que el disseny no s'interposi entre l'usuari i els seus objectius, que com millor ho fem menys es noti la nostra feina.

Desenvolupament.

Des de la programació d'una landing promocional a la creació de plataformes d'e-commerce ad-hoc passant per la creació d'aplicacions mòbils per a diferents plataformes. Podem assumir el total de la programació d'un projecte o bé treballar amb el teu equip d'IT.

Som dels que pensem que programar no és gaire diferent que escriure poesia i ho fem sempre amb el SublimeText.

Continguts.

Sabem que el disseny visual, la funció i els continguts d'un web són indestriables. T'ajudem a la creació de continguts rellevants per la teva audiència al teu blog corporatiu, mitjans socials o campanyes de correu electrònic. Des de microcontinguts per Twitter fins a continguts per mitjans audiovisuals.

Formació.

Fem cursos a la mida de la teva empresa sobre xarxes socials, analítica web o posicionament en cercadors per a que el teu equip sigui capaç de gestionar la teva presència a la xarxa de manera òptima.